Glutenintolerans, Matintolerans, Mattips

Mattips: Friggs lanserar glutenfria majskakor med pizza och barbecue smak

Publicerad: 2016-10-13
Uppdaterad: 2021-12-25

Friggs majskakor, pizza och barbecue
Friggs majskakor, pizza och barbecue smak

Under hösten kommer Friggs med fler glutenfria majskakor, nu i smakerna barbecue och pizza

Majskakorna består utav majs som poppats och smaksatts. De nya glutenfria varianterna finns i smakerna barbecue och pizza. Friggs har glutenfria majskakor i sitt sortiment sedan tidigare i smakerna havssalt, quinoa/linfrö/havssalt och solros/amarant/havssalt.

Uppdatering

  • 2021-12-25, Tog bort direktlänken till Friggs majskakor eftersom Friggs gjort om sin webbplats sedan artikeln publicerades i 2016. Har kvar länken till hela Friggs glutenfria sortiment, som inkluderar majskakor med flera olika sorters smak.