Återkallelser

Återkallelse, Eldorado Vegetarisk Salami paprika innehåller soja

Publicerad: 2021-11-01
Uppdaterad: 2021-11-01

Återkallelse, Eldorado Vegetarisk Salami Paprika (innehåller soja)

Alla som är allergiska mot soja (baljväxter) eller har födoämnesöverkänslighet mot soja får se upp om du har köpt Eldorado Vegetarisk Salami. Axfood återkallar Eldorado Vegetarisk Salami Paprika (till vänster i bilden) då man av misstag lagt i Veganska skivor (till höger i bilden) istället för Vegetarisk Salami i paketen. Veganska skivor innehåller soja och det står inte utsatt på paketen med Vegetarisk Salami och därför sker återkallelsen.

Återkallelsen gäller alla Eldorado Vegetarisk Salami oavsett bäst-före-datum.

Om du har köpt Eldorado Vegetarisk Salami paprika kan du lämna tillbaka produkten till den butiken där du handlat den och få ersättning. Om du har frågor kan du kontakta Axfood Konsumentkontakt (www.axfood.se/kontakt/konsumentkontakt/) alternativt på telefon 0771-87 67 70 (öppet 10.00-15.00 måndag-fredag).

Läs hela pressmeddelandet ifrån Axfood.