Mattips: Paolo Roberto lanserar glutenfri pasta
Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin
Publicerad: 2015-05-06
Uppdaterad: 2015-05-06
Paolo Roberto lanserar färsk glutenfri pasta
Paolo lanserar tre olika sorter glutenfri pasta i form av Tagliatelle, Ravioloni med ricotta och spenat samt Tortellini med ricotta, lufttorkad skinka och mortadella.
De skall redan finnas i ICA och Coop butiker eftersom de började skickas till butik andra veckan i april.
Källor
Magister i Informatik (Lunds Universitet), 2,5 års lärarstudier (Högskolan Kristianstad) och fristående kurser inom Medicin, Näringslära och Teknik bland annat:
Högskola/Universitet
Kursnamn
Högskolepoäng
Göteborgs Universitet
Antibiotikaresistensens problematik
3
Högskolan Dalarna
Medicinsk baskurs – Anatomi och fysiologi
15
Jönköpings Universitet
Gerontologi, grundkurs
7,5
Luleå Tekniska Universitet
Arbetsmiljö och stress
7,5
Uppsala Universitet
Medicinsk fysik
8
Uppsala Universitet
Grundläggande medicinsk genetik
4,5
Högskolan Kristianstad
Näringslärans grunder
7,5
Högskolan Kristianstad
Matallergi och intolerans
7,5
Högskolan Kristianstad
Näringsfysiologi
7,5
Umeå Universitet
Kost vid graviditet och amning
7,5
Umeå Universitet
Fysisk aktivitet och hälsa för KRAFT-instruktörer
7,5