Nyheter om glutenintolerans, laktosintolerans, mjölkallergi, sojaallergi och vad som händer framöver i Matintolerans Magazin.


Nyhet: Ingredienslexikon som app för Android och Apple mobiler

Ingredienslexikon började som ett litet behändigt tryckt lexikon Ingredienslexikon är som namnet antyder ett lexikon över vanliga ingredienser i livsmedel ...
Läs vidare...

Nyhet: Gamla artiklar uppdaterade

Arkivarbete Matintolerans Magazin har växt med åren och innehåller i dagsläget 950 poster och 24 sidor. Att underhålla alla poster ...
Läs vidare...

Nyhet: Matintolerans Magazin har varit på nätet sedan juni 2011

Sommaren 2011 började det Första artikeln som skrevs i 2011 heter "Hur vet jag om jag har matallergi eller matintolerans?" ...
Läs vidare...

Nyhet: Gör din röst hörd!

Marknadsundersökning på gång Vad tycker du är intressant att läsa och få information kring via Matintolerans Magazin? Det är en ...
Läs vidare...

Hur hittar man svensk forskning om glutenintolerans (celiaki)?

Svensk forskning om glutenintolerans (celiaki) I Sverige idag har vi 15 st offentliga universitet samt 2 privata universitet och ett ...
Läs vidare...

Nyhet: Projektet Bra mat för alla drog igång i somras

Astma- och allergiförbundet, Karolinska Institutet och Livsmedelsföretagen samarbetar Tre stora organisationer en ideell, en offentlig och en kommersiell organisation samarbetar ...
Läs vidare...

Nyhet: Prenumerera på nyhetsmejlen så får du mejl samma dag som något nytt publiceras!

Om det publicerats något nytt mejlas det ut i nyhetsmejlen samma kväll Vill du hålla dig uppdaterad med vad som ...
Läs vidare...

Nyhet: Fråga och få svar

Om man inte frågar får man inte svar Frågor via kommentarer och privata meddelanden dimper ned med jämna mellanrum och ...
Läs vidare...
Laddar…

2 Replies to “Nyheter”

    1. Hejsan,
      tack för ditt meddelande. Vi har haft paus med arbetet på hemsidan under sommaren därför svaret dröjde.
      Vi fixar en prenumeration 🙂
      /Lise-Lotte

Comments are closed.