Uppdaterad: 25 februari, 2020
Tiden går så snabbt att vardagen swishar förbi i ett suddigt blurr

Pollen, nya Les Mills releaser och oro för Corona viruset

Så kan man kvickt sammanfatta denna och förra veckan. Mycket jobb, ont om vilotid (även kallad fritid utan träning eller jobb). Drabbad av pollen sedan början av februari och samtidigt försöker pressa in extra träning på grund av nya releaser (BodyCombat 83, CXWORX 38).

Tankar kring Corona viruset har också börjat cirkla i huvudet. När kommer det att nå Sverige? Kommer våra städer också att sättas i karantän? Hur påverkar det alla med special kost? Blir det svårt att hitta mat man tål? Det finns flera aspekter att fundera på.

Men för att återvända till här och nu så behöver jag somna. Imorgon ska jag upp tidigt och hålla YinYoga så jag behöver kvickt somna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.