Uppdaterad: 14 januari, 2020

Mycket har hänt på kort tid

Titeln på blogginlägget säger allt. Den senaste dryga månaden har varit full av motgångar och elände (hittar inte någon mer passande term). Det har funnits ljuspunkter såsom att mobilen jag köpte istället för min Galaxy S7 som fick krossad skärm, efter att jag av misstag tappade den i asfalten, har varit ett överraskande lyft. Det har hänt en hel del på mobilmarknaden senaste åren.

En annan positiv sak var att det blev inköp av nyare bil och större bil, istället för den gamla som fick skrotas efter bilolycka (jag mår bra inga skador efteråt). Olyckan sporrade mig dessutom till att fokusera hårdare på min träning för man vet aldrig när livets bergochdalbana svänger till och man behöver den där bufferten av fysisk kapacitet till att ta sig igenom skador eller rehab.

Förkylningen förde inget positivt med sig, utan det var bara långtråkigt. Även min kapacitet att se positiva saker i motgångar har sina gränser. 😉

Nu är dagen så långt gången att jag måste kvickt somna för jag skall upp tidigt imorgon bitti för att instruera YinYoga. Jag ville bara förmedla varför det varit tyst på bloggen ett tag, samt önska mina läsare en god fortsättning på 2020. Må det nya året bli ett bra sådant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.