Uppdaterad: 09 december, 2019
Seger dricka, Pucko efter ett lyckat release pass för BodyCombat 82

Lyckorus och hög endorfin nivå

Man skulle kunna tro att det handlar om helt andra saker än just träning, men det handlar om just träning.

I drygt två veckor har jag tränat hårt inför dagens pass. Jag har övat teknik, slag- och kickkombinationer tills jag blev öm och fick dov smärta i hela kroppen. Jag lyckades fånga en halvförkylning men tack vare vila, mat och extra d-vitamin lyckades jag kvickt återhämta mig och kunde öva sista dagarna också.

Idag var det upp till bevis. Att visa allt jag lärt mig och att lära ut nya komplexa rörelser och långa kombinationer till mina deltagare på ett tydligt och enkelt vis. Jag använde cirka 15 minuter till att visa teknik och låta deltagarna öva och sedan körde vi 46 minuters BodyCombat.

Teknikgenomgången gav resultat för de kunde hänga med i de snabba bytena, de nya rörelserna och de långa kombinationerna. Det var verkligen glädjande att se! För det betyder att vi tillsammans kan bli ännu bättre kommande månader.

Mina deltagare blev genomsvettiga, helt slut och super glada! Fick många tummen upp och löften om att återkomma på nästa pass på torsdag.

Detta är en av de stora anledningarna till att jag är fitness instruktör för att kunna inspirera och lyfta mina deltagare till nya nivåer. Så underbart roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.