Uppdaterad: 22 oktober, 2019

Timmarna, dagarna och veckorna springer iväg

En av de saker jag använder min tid till denna hösten är att plugga distans på Jönköpings universitet. Jag läser en kurs kring åldrandet och hur det påverkar människan biologiskt, kognitivt, socialt och i samhället.

En av uppgifterna var att titta på en film som heter Optimisterna, som handlade om ett senior volleyboll kvinnolag. De hade ett åldersspann på 66 till 98 år, och trots det spelade de matcher med riktiga volleyboll mottagningar, servar och passningar. Det var imponerande att se!

En kul detalj i filmen var att observera hur god hållning och hur bra form många av kvinnorna var i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.