Blogginlägg: Nu börjar de svenska bären vara mogna

Uppdaterad: 15 maj, 2019

Svenska färska bär är en av sommarens höjdpunkter

För mig som har problem att äta många saker, såsom mjölk, gluten, baljväxter, majs, vissa tillsatser, etc., så är färska svenska bär en delikatess!

Det är lika kul varje år när jag hittar färska svenska bär i livsmedelsbutiken istället för utländska eller frysta bär. De har en alldeles särskilt god smak, doft och konsistens. Jag hoppas att säsongen håller i sig länge i år så att vi kan få njuta länge av färska bär.

2 Replies to “Blogginlägg: Nu börjar de svenska bären vara mogna”

  1. Resebyrå sökes. Där man kan åka utomlands och slippa förklara det här med Gluten och Mjölkencym allergi vid varje måltid.Där Resebyrån o reseledaren redan fixat de. Hungrig gubbe Dan Seved

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.