Uppdaterad: 15 april, 2019

Ack dessa förkylningar – när slipper man dem?

Det vi i folkmun kallar förkylning är en mängd olika sorters virus som muterar och förändras kontinuerligt. Därför kan vi drabbas av många förkylningar eftersom vårt immunförsvar inte har lärt sig att bekämpa dem alla.

Det är den medicinska förklaringen till varför man kan bli drabbad av förkylning inte en gång i livet utan många. Trots den vetskapen känns det ändå trist att bli förkyld och sedan gå igenom uppstartsperioden efteråt då man är segare än tidigare. Huvudet känns som om någon tillfälligt använt det som förvaringsplats för bomull, kroppen signalerar att den vill sova hela tiden och man hänger inte med i svängarna på samma vis som före förkylningen.

Om man kan få önska sig något så här en måndag så vore det att få slippa att någonsin bli sjuk och leva ett långt och friskt liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.