Uppdaterad: 06 april, 2019
Västra hamnen i Malmö, med vackert vårväder

Pollensäsongen är över (för min del) dags att blicka framåt

Äntligen slipper jag upprepade nysningar, kliande ögon, rinnande näsa och en ofantlig trötthet. Jag lyckades fånga upp någon form utav halsont men jämfört med 5 veckor med pollenbekymmer så kommer detta att försvinna fort. En ljuspunkt i denna pollensäsongen var att jag hittade ett sätt att lindra mina symptom ifrån näsan. Jag började använda probiotika med Lactobacillus Rhamnosus GG och det lindrade mycket.

Andas ut. Ladda om. Sedan börja gå framåt. Det är planen för helgen. Bli av med halssmärtorna. Ladda om och sedan ta mig framåt.

Roande med gamla blogginlägg

Jag letade efter ett gammalt blogginlägg om BodyCombat och därför läste jag igenom ett par stycken. Det var underhållande ett inlägg där jag sade adjö till en gammal favorit instruktör som skulle flytta uppåt landet eller att se hur entusiastisk jag var över att få gå BodyCombat instruktörsutbildningen för 5 år sedan. Träning har verkligen skänkt mig många roliga minnen genom åren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.