Blogginlägg: Lactobacillus Rhamnosus GG hjälper mig i tidiga pollensäsongen

Uppdaterad: 26 mars, 2019

Mindre symptom ifrån näsan men fortfarande kliande ögon och trötthet

Början av pollensäsongen brukar vara ett elände för mig med kliande ögon, kontinuerliga nysningar, rinnande näsa och trötthet. Trots att jag tar Nasonex (kortison spray) och Kestine (antihistamin tabletter) både morgon och kväll. I år letade jag efter andra former av symptomlindring och jag blev förvånad när jag läste medicinska studier om Lactobacillus Rhamnosus GG som i ett flertal studier minskat symptom ifrån näsan vid pollenallergi.

Jag har nu tagit probiotika (Bifiform) i ett antal veckor och sällan har jag haft så få symptom ifrån näsan. Jag har fortfarande symptom ifrån ögonen som kliar, rinner och svider samt trötthet men att nästan slippa symptom ifrån näsan är fantastiskt skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.