Uppdaterad: 20 mars, 2019

I min frukostshot ingår linfröolja, rapsolja och solrosolja

Min frukost består ofta av glutenfria havregryn, UHT-mjölk, utspädd apelsin juice, 50g choklad proteinpudding och en shot med olika oljor i. Till det tar jag ett par olika kosttillskott och probiotika.

Anledningen till oljan är att jag behöver få i mig bland annat Omega-3 (linfröolja) och vitamin E (solrosolja och rapsolja).

Jag har tidigare bloggat om de positiva effekter jag märkt av linfröolja. Med rapsolja och solrosolja har jag märkt att mitt hår blivit extra blankt, trasslar mindre och att huden blivit mjukare, mindre torr och mer smidig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.