Blogginlägg: Resa till Milano med glutenintolerans, mjölkallergi med mera…

Uppdaterad: 04 mars, 2019

Lägenhet istället för hotell i Milano

Att resa utomlands med många matallergier (mjölkallergi, baljväxtallergi, majsallergi, korsallergi) och matintoleranser (glutenintolerans etc.) blir alltid en utmaning att planera och genomföra så att resan fortfarande blir rolig.

Att bo i lägenheten gör det hela enklare för då kan jag ta med mig en del basvaror (glutenfria havregryn, mandlar, salt, olja) och köpa en del livsmedel på plats (frukt, grönsaker, juice, etc.). På det viset får jag goda måltider och kan njuta av min resa på ett annat vis. Jag kan njuta av lokala råvaror och slipper stressen över att ha svårt att hitta mat jag tål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.