Uppdaterad: 25 februari, 2019

Näsan rinner inte och jag nyser inte

Pollensäsongen drog igång för min del när halterna av al och hasselpollen ökade i luften. Mina ögon började svida och rinna, jag nös i mängder, näsan rann och jag blev svagt illamående och fick trubbel med magen.

Då började jag undersöka om det fanns något sätt att mildra pollenallergi symptom. Svaret jag hittade mynnade ut i en artikel som publicerades i förra veckan om Lactobacillus Rhamnosus GG och vitamin D.

Nyfiken av naturen som jag är köpte jag en probiotika som innehåller Lactobacillus Rhamnosus GG och testade. Efter ett par dagar kunde jag knappt tro att det var sant. Mina nysningar minskade drastiskt och näsan slutade med att rinna. Mina ögon sved fortfarande och magen mådde fortfarande lite illa men symptomen ifrån näsan dämpades rejält. Då pollensäsongen fortfarande pågår fortsätter jag med probiotikan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.