Uppdaterad: 18 februari, 2019
Vackert vårväder i Malmö

Al- och hasselpollen i låga nivåer

Näsan rinner, ögonen kliar, halsen känns tjock, kroppen känns seg och huvudet hänger inte med då vet man att pollensäsongen är här.

Först trodde jag att jag hade fått en förkylning precis som många andra har för tillfället men när även ögonen började klia och huvudet kändes som en tegelsten då hade jag inga tvivel kvar. Pollensäsongen har börjat för min del. Det finns låga nivåer av al- och hasselpollen i luften enligt Pollenrapporten.

Det innebär 3-8 veckors tunga veckor för mig för beroende på hur länge al, hassel och senare björkpollen finns i luften så kommer jag att må så här i varierande grad. Brukar dock vara sämst första dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.