Uppdaterad: 04 februari, 2019
Game Over ikon

Trött…

Ja så känns det just nu. Jag är trött. In i märgen trött. Det har varit en lång arbetsdag med många olika lösa trådar att nysta i, många röster som snabbt ville ha svar, många bollar att jonglera med och svag huvudvärk. Efter jobb hade jag valet att gå hem, äta och därefter styrketräna. Jag valde istället att gå direkt till gymmet, köpa lite frukt på vägen och ta mig igenom mitt benpass.

När jag var klar med gymmet hann jag tänka ”nu kan jag gå hem, äta och sova” men då slog det mig. Tvättid. Idag! Ack. Jag fick dra mig hemåt, äta och påbörja tvätten istället.

En del dagar är inte glamorösa, roliga, uppiggande eller ens speciellt roliga men cést la vie. De tråkiga, sega, jobbiga dagarna gör att de bra dagarna känns bättre. Jag tänker strax sova och se framemot de bättre och piggare dagarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.