Uppdaterad: 26 januari, 2019
Snö och vinter i Malmö

Veckan som försvann i det blå

Ett nytt år brukar innebära nystart på flera olika sätt. För några människor innebär nystarten nyårslöften såsom minska sockerintag, börja styrketräna, sluta röka, börja göra yoga, köpa gymkort, köpa sallad till lunch och så vidare. Inom arbetslivet innebär det ofta att många byter jobb, nätverkandet ökar, försäljningsinsatserna ökar, nylansering utav tjänster ökar, nya regelverk börjar gälla med mera. På många håll och kanter händer det mycket i mångas vardag.

Vardagen för min del under januari har varit tidspressad. Högskolekursen i Näringsfysiologi skulle avslutas, verksamheten i företaget där jag är VD drog igång igen efter jul- och nyår, verksamheten i företaget där jag är anställd som konsult drog igång på full hastighet, vårschemat drog igång på gymmen med många nya medlemmar och publiceringen på Matintolerans Magazin startade efter jul- och nyårsuppehåll. Januari har varit kort men intensiv!

Den kalla och blåsiga måndagsmorgonen känns som igår men det är faktiskt lördagsmorgon och det snöar ute. Min upplevelse av tid just nu är en aning förskjuten. Det skall bli skönt med den korta lugna period som nu väntar mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.