Uppdaterad: 06 april, 2019

Vad kommer att hända under 2019?

Nytt år med nya möjligheter. Matintolerans Magazin är som tidigare en ideell webbtidning som skrivs för att sprida information kring matallergi och matintolerans. En webbtidning med målsättning att underlätta livet för matallergiker och matintoleranta.

En konkret nyhet som kommer att komma under 2019 är en inplanerad intervju med en processtekniker som arbetat inom Livsmedelsindustrin. Intervjun kommer att handla om hur man tillverkar specialmat som till exempel mjölkfria produkter eller glutenfria produkter. Hur fungerar det på fabrikerna? Hur säkerställer man att en slutprodukten verkligen blir glutenfri eller mjölkfri? Intervjun planeras att genomföras under våren 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.