Uppdaterad: 28 november, 2018
Vinterväder i Malmö

Cykelväxlar fryser, kanalen fryser och alla fryser

När vintern slår till i Skåne är det värsta snackisen. Så snart temperaturen går under noll grader, bilrutor måste skrapas och mössor måste på då snackas det väder som aldrig förr. Många huttrar och alla har någon form av kommentar kring vädret. Det blir ett självklart ämne att prata om för att bryta isen i olika sociala sammanhang.

För egen del så har min köldtolerans blivit bättre tack vare kost förändringarna jag gjort. Omega-3 ifrån linfröolja hjälper mig fortfarande att stå ut med kylan Omega-3 ifrån linfröolja hjälper mig fortfarande att stå ut med kylan. Kyla känns inte jobbigt längre och jag håller värmen bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.