Uppdaterad: 16 november, 2018

Ack vilken vecka!

Denna veckan har inte varit en kamp emot klockan utan en kamp emot sjukdom. I början av veckan hade jag känningar ifrån näsan i form utav nysningar och smått rinnande näsa. För att försöka undvika att en förkylning fick fäste och bröt ut i full skala då gav jag mig på att äta extra apelsiner, pausade min styrketräning och såg till att sova någon timme extra per natt. Framåt torsdag hade förkylningen lugnat sig något men min stackars känsliga mage som tål ganska få saker började må illa. Jag började misstänka att jag kanske skulle slippa förkylningen men att mitt immunförsvar blivit försvagat så att några illasinnade bakterier fått fotfäste i magen. För att bli av med illamåendet tog jag till extra portioner med glutenfria havregrynsgröt och på morgonen tog jag Coca-Cola Zero med salt. Om jag tar cirka 1,5 dl Coca-Cola Zero i ett stort glas och rör ned cirka 1 tsk salt tills skummet lägger sig och sedan dricker då försvinner mitt illamående nästan omedelbart. Jag har provat många gånger sedan jag fick tipset på ett apotek i Danmark och det fungerar utmärkt!

Idag fredag verkar min kombination av paus med styrketräning, extra sömn, extra havregrynsgröt, apelsiner och Coca-Cola Zero med salt ha fungerat för illamåendet känns inte längre och näsan känns OK igen. Jag hoppas verkligen att det håller i sig så att jag kan få lov att styrketräna i helgen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.