Blogginlägg: Fruktsallad för hela slanten!

Uppdaterad: 14 november, 2018
Fruktsallad ifrån Seven Eleven

Vad skönt att kunna variera kosten!

Nyligen var jag iväg på långweekend i Danmark och åtnjöt fruktsallad som de sålde på Seven Eleven utan att få några reaktioner. När jag åter var i Sverige tänkte jag prova och se om vi hade fruktsallad hos våra Seven Eleven som jag kunde äta. Jag provade Tricolor som innehöll ett par olika sorters melon och det gick alldeles utmärkt! Vilken lättnad! Tidigare var mina valmöjligheter på Seven Eleven och Pressbyrån begränsade till bananer och äpplen. Nu finns även fruktsallad och det känns roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.