Uppdaterad: 31 oktober, 2018

Svensk forskning om mjölkallergi

I Sverige forskas det i stor omfattning inom medicin och sjukvård. Området står för merparten av de statliga bidragen till forskning enligt SCB (Statistiska Central Byrån) 1. Matintolerans Magazin har listat vilka universitet som forskade kring glutenintolerans och i samband med det gick vi även igenom vilka universitet som släppt publikationer om mjölkallergi. Nedan finns direktlänkar till Svensk forskning om mjölkallergi.

Alla Sveriges Universitet

Länkarna går direkt till forskningsdatabaser eller listning med forskning om mjölkallergi. Observera att många av publikationerna är på engelska:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.