Uppdaterad: 08 oktober, 2018

Skulle du vilja hjälpa personer med matallergier och matintoleranser?

Varje vecka besöker mellan 1 000-1 200 personer Matintolerans Magazin för att hitta information om glutenintolerans, mjölkallergi, laktosintolerans och liknande ämnen. Varje år skriver många människor offentliga kommentarer eller skickar in privata meddelanden till Matintolerans Magazin och frågar om olika saker kring matallergier och matintoleranser eller tackar för att de fått hjälp. Det är både roligt och givande att kunna hjälpa andra.

Skulle du också vilja hjälpa till? Personen som efterlyses är någon som skulle kunna tänka sig att skriva mattips, matvarningar och kortare nyheter på regelbunden basis. Är du intresserad så skicka in ett privat meddelande till Matintolerans Magazin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.