Blogginlägg: Förkylningen gav upp och försvann

Uppdaterad: 03 oktober, 2018
Promenad i parken

Extra sömn, extra vitamin-D, extra probiotika och lagom med vila så gav förkylningen vika

Att vara sjuk är något jag gärna är så kort tid som möjligt. Min plan var att vila, sova lite extra, hålla regelbundna mattider och ta mycket vitamin-D och probiotika. Det fungerade fint för idag är jag åter på jobbet! Jag fick gå hem ifrån jobbet i fredags, kände mig vissen under lördagen, blev sämre söndagen och var hemma måndag och tisdag. Idag (onsdag) mår jag avsevärt bättre. Jag tror att vitamin-D och probiotika gav stor skillnad för att jag skulle hinna återhämta mig så fort. Min favorit vad det gäller probiotika och vitamin-D är fortfarande Sempers magdroppar.

Sempers magdroppar med D-vitamin

2 thoughts on “Blogginlägg: Förkylningen gav upp och försvann

  1. Tar du dem själv? Är de inte för barn? Obs: Jag är nyfiken, så det är en seriöst menad fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.