Uppdaterad: 07 februari, 2019
Ny design på Matintolerans Magazin

Ny design för att fira Matintolerans Magazins 7 år på nätet

Mitt i sommarhetta och semesterperiod blir Matintolerans Magazin förnyad med ny design och layout.Tanken bakom är att förenkla, förtydliga och göra innehållet mer tillgängligt samt lättläst. Arbetet är pågående och kommer att fortsätta över kommande veckor.

Parallellt fortsätter arbetet med att sätta upp så att nyhetsmejlen automatiskt kommer ut när något nytt publicerats på Matintolerans Magazin. Arbetet påbörjades i samband med att de automatiska uppdateringarna på Facebook togs bort och fortsätter nu med mål att bli klart under veckan.

Om du vill hålla dig uppdaterad kring det senaste så är du varmt välkommen att gå med i Matintolerans Magazins nyhetsmejl (anmälningsformulär finns på alla sidor).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.