Nyhet: Satsning på längre artiklar

Uppdaterad: 2018-05-25
Annteckningsblock

Längre artiklar framöver

Matintolerans Magazin satsar på att publicera längre artiklar framöver. Områdena blir fortfarande matintolerans såsom glutenintolerans, laktosintolerans, matallergi såsom mjölkallergi, nötallergi, baljväxtallergi och olika malabsorptioner såsom fruktos malabsorption. Publiceringstakten blir lägre istället för kortare uppdateringar dagligen.

Vad säger du som läsare? Låter det intressant? Lämna gärna dina åsikter.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *