Blogginlägg: TGIF

Uppdaterad: 2018-05-25
Sommar och kajak paddling i kanalen

Tiden flyger iväg!

Veckan har försvunnit i ett nafs. Med nytt jobb, nya rutiner och sommar då försvinner min tid extra fort. Bilden ovan är ifrån ett företagsevent på mitt nya jobb. En kajakkurs i kanalen. Jag kunde inte delta för jag arbetar alltid på torsdagkvällar på gymmet (instruerar dubbla pass) men jag hann ta ett par bilder efteråt.

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *