Blogginlägg: Vacker morgon

Uppdaterad: 2018-05-15
Vacker sommarmorgon

En form utav vardagslyx, promenad på väg till jobbet i underbart väder

Imorse var vädret magiskt. Ljumna vindar, solen glittrade, vattnet i kanalen låg spegelblankt, träd och buskar strålade i olika färger och milda blomsterdofter följde med vårbrisen.

Kändes som att vara långt borta i något exotiskt land. Men illusionen varade bara tills plikten kallade och jag fick kliva in på jobb och inse att det dröjer innan jag är på semester i fjärran land.

Pollen nivåerna fortsätter att retas genom att vara höga. Mina ögon har runnit och kliat om vartannat idag. De tog en kort paus när jag gymmade och fortsatte när jag gick ut ifrån gymmet igen.

Tur att ögonen inte kliar när jag sover för det hade varit olidligt. John Blund står och väntar på mig så jag gör nog bäst i att avsluta mitt skrivande för idag.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *