Blogginlägg: Atjoo extra pollen!

Uppdaterad: 14 maj, 2018
Sommarblommor

Pollen nivåerna är galet höga

Björkpollen nivåerna sjunker men ekpollen ligger på ”höga till mycket höga” i Malmö enligt pollenrapporten.

Ack mina ögon och näsa uppskattar inte nyheterna. Ett par gånger per dag senaste veckorna har mina ögon gjort galet ont och tårarna bara rinner. Tur att det finns pollenmediciner.

Med det sagt fortsätter jag min löparsatsning. I fredags ekade spinningsalen tom på mitt vanliga fredagsspinning pass (det var klämdag). Så jag tog chansen att svettas på löparbandet istället. 20 någorlunda smärtfria minuter blev det. Imorgon bitti är det tisdag och jag har inte morgonpass så jag tämkte springa en kort runda. Men före dess är det sovdags (typ nu).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.