Blogginlägg: Atjoo extra pollen!

Uppdaterad: 2018-05-14
Sommarblommor

Pollen nivåerna är galet höga

Björkpollen nivåerna sjunker men ekpollen ligger på ”höga till mycket höga” i Malmö enligt pollenrapporten.

Ack mina ögon och näsa uppskattar inte nyheterna. Ett par gånger per dag senaste veckorna har mina ögon gjort galet ont och tårarna bara rinner. Tur att det finns pollenmediciner.

Med det sagt fortsätter jag min löparsatsning. I fredags ekade spinningsalen tom på mitt vanliga fredagsspinning pass (det var klämdag). Så jag tog chansen att svettas på löparbandet istället. 20 någorlunda smärtfria minuter blev det. Imorgon bitti är det tisdag och jag har inte morgonpass så jag tämkte springa en kort runda. Men före dess är det sovdags (typ nu).

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *