Blogginlägg: 1 km löpning i underbart somrigt väder

Uppdaterad: 2018-05-08
Somrigt väder

Gå och springa om vartannat

Skynda långsamt. Vänja kroppen vid löpning. Stegra sträckan långsamt. Goda råd som återfinns i många böcker kring idrottsskador och rehabilitering. Råd som är svåra att följa. Men med vårruset i färskt minne gör jag ett försök!

Planen är korta sträckor ett par gånger i veckan. Stretch av undersidan av foten före (plantar fascian). Fungerade lysande på vårruset så hoppas på att det är nyckeln till framgång.

Svagt öm under fötterna nu men annars ok. Vi får hoppas att det känns lika bra nästa löprunda.

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *