Blogginlägg: Högupplösta gratis upphovsrättsfria bilder – varje marknadsförares dröm

Uppdaterad: 07 maj, 2018
Gratis fotografi på en gammal man

En hektisk dag på jobbet

Snabba beslut, tvära kast och kreativitet på kommando. Urlakad. En bra beskrivning på nuvarande läge.

Nytt arbete. Försöker ge gott intryck genom att ta initiativ, komma med idéer och prestera när uppgifter ges. Förra veckan assisterade jag med marknadsföringen genom att göra en kort analys utav syfte, målgrupp och ändamål. Jag presenterade ett antal olika förslag som fick gro vidare. En utav dem slog rot. 14.00 idag exploderade den i knät på mig. Skapa en reklamkampanj som skall skickas till tryck idag. Tidshorisonten blev förlängd tills imorgon bitti och slutligen närmre slutet av veckan. Pust!

Mitt i all jäkt hittade jag en för mig ny bildbank som har högupplösta (med varierande storlekar), upphovsrättsfria fotografier. En riktig pärla. Vackra fotografier. Färgglada fotografier. Uttrycksfylla fotografier. Bakgrunds fotografier. Kommer sannolikt att kunna använda den till många projekt framöver. Roligt när man finner något användbart och vackert.

Vad händer nu? Ikväll blir det vila. Imorgon jobb igen. Trots att sympatiska nervsystemet var i hög grad aktiverat efter 14.00 var det kul. Jag var till nytta och fick gjort något.

Om någon undrar hur min mage mådde. Så mådde den prima. Inga problem med stress där inte.

Bildbanken heter Pixabay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.