Blogginlägg: Zzzz…

Uppdaterad: 2018-04-26
Trötta fötter

Jobb, styrketräning och många förändringar då blir man trött

Kroppen kan vara klipsk och emellanåt tydlig med sina budskap. Ont. Öm överallt. Du behöver vila. Gå hem direkt efter att ha instruerat dina pass på gymmet idag och stanna inte kvar och gymma efteråt som du brukar. Budskapet var tydligt och inte öppet för tolkning. Bara att lyda och gå hem. Kroppen hade sagt ifrån.

Jag drog benen efter mig och tog mig hem. Trots att muskler byggs i vila så kändes kroppen allt annat än stark. Urlakad vore ett mer passande ord eller dränerad.

Vila i form utav att skriva ett blogginlägg (skriver nu) följt utav bokläsning känns som lagom aktiviteter en stund till. Därefter blir det att invänta John Blund och en stänk av sand. Imorgon bitti, tidigt, väntar en spinningcykel och ivriga deltagare på att få svettas och att få upp pulsen.

 

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *