Nyhetsmejl: Enklare och därför mer frekvent

Uppdaterad: 2018-04-24


Tack vare användningen av olika tekniska lösningar kan du se framemot fler nyhetsmejl

Matintolerans Magazins hemsida och nyhetsmejlen håller på att knytas tajtare ihop. Nyhetsmejl kommer att finnas tillgängliga på hemsidan och så snart de publicerats mejlas de ut till alla som prenumererar på mejlen.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *