Nyhet: Uppdateringar bakom kulisserna

Uppdaterad: 2018-04-23
Informationsruta, om äldre information (mer än 2 år gammalt)

Tydligare information på Matintolerans Magazin med senast uppdaterad datum och om informationen uppdaterats för mer än 2 år sedan

Webbmagazinet förbättras kontinuerligt för att underlätta för alla läsare och göra informationen tillgänglig och öka möjligheter för källkritik. Vi har lagt till en tydlig visning på alla artiklar, blogginlägg, mattips och övrigt innehåll vi publicerar med en text som säger när innehållet senast uppdaterades.

En förbättring har även skett så att informationsrutorna vi haft sedan länge enbart visas om informationen inte uppdaterats de senaste 2 åren och inte som tidigare om informationen publicerats för mer än 2 år sedan. En äldre artikel kan fortfarande vara högaktuell om den uppdaterats nyligen och då blir rutan missvisande eftersom den indikerar att innehållet är gammalt bara för att det publicerats för mer än 2 år sedan.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *