Nyhet: Uppdateringar bakom kulisserna

Uppdaterad: 23 april, 2018
Informationsruta, om äldre information (mer än 2 år gammalt)

Tydligare information på Matintolerans Magazin med senast uppdaterad datum och om informationen uppdaterats för mer än 2 år sedan

Webbmagazinet förbättras kontinuerligt för att underlätta för alla läsare och göra informationen tillgänglig och öka möjligheter för källkritik. Vi har lagt till en tydlig visning på alla artiklar, blogginlägg, mattips och övrigt innehåll vi publicerar med en text som säger när innehållet senast uppdaterades.

En förbättring har även skett så att informationsrutorna vi haft sedan länge enbart visas om informationen inte uppdaterats de senaste 2 åren och inte som tidigare om informationen publicerats för mer än 2 år sedan. En äldre artikel kan fortfarande vara högaktuell om den uppdaterats nyligen och då blir rutan missvisande eftersom den indikerar att innehållet är gammalt bara för att det publicerats för mer än 2 år sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.