Uppdaterad: 18 april, 2018

 

Jobb i bilder, @thuse_se Instagram

Min vardag i bilder brukar det heta men i detta fallet är det mitt jobb i bilder

Bilderna är tagna senaste månaden och kommer ifrån Instagram för mitt företag där jag fotograferat mina arbetsdagar. Palmbilden togs på kontoret just före en fotografering av en gravid modell som skulle visa träningsövningar för gravida. Att fotografera var roligt och kombinationen av nytta och nöje gjorde det till en ren bonus. Träning för gravida var intressant för med små enkla övningar kunde vi få till bra övningar för gravida. Vi fick tänka smått istället för stort och anpassa, anpassa och anpassa.

Soluppgången syntes som ett första vårtecken på väg till gymmet en tidig onsdagsmorgon vid 06.10 tiden, då jag cyklade iväg för att hålla YinYoga för morgonpigga deltagare. YinYogan är ett underbart komplement till all annan aktivitet jag instruerar och tränar själv. YinYogan till skillnad ifrån andra yoga former är inte fysiskt krävande och man håller samma position upp till flera minuter. Fokus ligger på avslappning, stretchning och att bli mjuk i kroppen. Härligt rent ut sagt.

Den svart-vita bilden på mig var efter ett BodyCombat pass, mitt favoritpass. Älskar musiken. Älskar rörelserna. Älskar utmaningen. Önskar att jag kunde hålla flera sådana pass men jag ger inte upp utan försöker hitta plats för det igen.

Vita träd prydnadsträd, lyktor och yogamattor på översta bilden till höger visar konferenssalen riggad inför en YinYoga workshop jag höll i förra veckan. Vi gick igenom grunderna i YinYoga, vilka props (redskap) man kan använda, hur man kan lägga upp en klass och sedan körde jag en klass.

Min träningsstrumpe beprydda fötter var trötta efter en hel vecka med många instruerade pass. Och på sista bilden tog jag en promenad mitt under en dag med företagsmassage på en icke-bokad tid.

Mitt jobb under en månadstid. Härligt. Varierat. Kul (oftast).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.