Blogginlägg: Söndagsunderhållning, Paul – en utomjording med attityd

Uppdaterad: 15 april, 2018
Paul, 2011, SciFi

Sarkasm, nördar och udda humor

En författare och en illustratör ifrån Storbritannien besöker Comi-Con i USA. De känner sig genast hemma bland utklädda fans, cosplay, SciFi författare som signerar böcker och SciFi saker till salu. Efteråt börjar de sin roadtrip (lång bilresa) till berömda platser i USA relaterade till utomjordingar. På resan trillar de över en äkta utomjording på flykt ifrån sina förföljare. Utomjordingen heter Paul med en attityd och ett språkbruk som gör deras resa desto mer intressant.

Trevligt återseende

Jag hade sett filmen sedan tidigare men den satt fint som underhållning på en söndagskväll. De skämtade friskt med amerikansk kultur, utomjordingar, amerikanska underrättelsebyråer och fördomar kring människors beteende. Samtidigt smyger de in vänskap och romantik i handlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.