Mattips: Glutenfri mandeltårta med Marabou Schweizernöt smak

Uppdaterad: 2018-04-02
Almondy Mandeltårta, glutenfri

Almondy släpper en naturligt glutenfri mandeltårta med Marabou Schweizernöt smak

Almondy bakar tårtor med mandelbottnar som finns i flera olika smaker och nu lanserar de en med Marabou Scweizernöt smak. Mellan tårtbottnarna finns chokladkräm och ovanpå finns de hackade hasselnötterna. Utanpå tårtan läggs ett lager Marabou choklad. Tårtan skall enligt tillverkaren räcka till 6-8 personer och finnas i frysdiskarna till ett ungefärligt pris på 45 kr.

Läs mer om tårtan i pressmeddelandet ifrån tillverkaren.

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *