Uppdaterad: 02 april, 2018
Tidig vårsol i Västra Hamnen, Malmö

Vindstilla, solnedgång och vackert

Naturen kan vara som balsam för själen. Öppna vatten, hamnar och stränder blir extra vackra vid soluppgång och nedgång. Nere i Västra Hamnen kryllade bland annat av soldyrkare som åt pizza, sallad, drack kaffe och de som gick och pratade eller jagade efter sina barn. Fastän det var gott om folk var det en tyst och lugn stämning. Många satt ned och inväntade att solen gick ned helt och hållet. Ljuset i hamnen var helt fantastiskt och de bilder jag knäppte blev charmigare tack vare ljuset.

Malmöhus slott

Underbart väder hela söndagen

Helgen bjöd på flera fina promenader och stunder att njuta av vädret och ta fram mobilen och fotografera. Det märks tydligt att turistsäsongen har börjat för antalet turister som går promenader och fotograferar ökar. Att se turister betrakta områden och kulturföremål som för en själv är vardagliga som exotiska och värda att fotografera och betrakta känns underligt. Men när man själv är utomlands så blir det helt naturligt att betrakta allt som fascinerande och nytt. Roligt när man får uppleva motsatsen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.