Blogginlägg: Snart är jag påskledig (nästan)

Uppdaterad: 29 mars, 2018

image

Dagens pass avklarade

Sitter i soffan på gymmet smuttar på en Coca Cola Zero, inte för smakens skull utan mest för den svalkande och uppiggande effekten. Veckan känns extra lång på grund av en förkylning som tagit på krafterna. Förutom mina vanliga sex stycken träningspass jag instruerar varje vecka har jag vikarierat på två andra pass. Det ger energi att instruera men när man inte känner sig helt frisk är det svårt att vara instruktör. Det blir tyngre att utföra övningar korrekt, svårt att fokusera och efteråt finns alltid risken att man blir mer sjuk.

Jag känner inte att förkylningen blivit sämre under veckan men den känns långdragen.

Här om dagen fick jag en intressant insikt angående frekvensen på mina reaktioner. Antalet per år/period har minskat stadigt de senaste 3 åren. När jag gick igenom statistiken lade jag samtidigt märke till att antalet dagar jag inte mådde bra hade även minskat. Det hänger troligen ihop med att reaktionerna minskat. Spännande! Underbart att jag mår bättre och att all tid och energi jag lägger ned på att må bättre lönar sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.