Nyhet: Vi är i full gång igen

Uppdaterad: 2018-03-28
En hel veckas semester resa utan matallergi reaktioner

Vi publicerar för fullt igen – måndag till fredag

Efter en period med mindre publiceringar på grund av hög arbetsbelastning så är vi igång igen och har bland annat publicerat mattips om laktosfri risottoblogginlägg om färre matintolerans reaktioner och glutenfritt i London.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *