Mattips: Ny mjölkfri glass ifrån SIA glass, kaktus citrus sorbet

Uppdaterad: 2018-03-23

image

Glassig nyhet för mjölkallergiker och laktosintoleranta

SIA glass erbjuder en ny smak bland sorbet glassarna som fungerar även för mjölkallergiker. Den nya glassen är en mix av citrus och kaktussmak. Glassen smaksätts bland annat med citronjuice och kaktusfrukt.

Se all information om glassen på SIA glass hemsida.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *