Blogginlägg: Tänk vilka ryggskott lite kyla kan ge

Uppdaterad: 22 mars, 2018

image

”Det känns lite kyligt på kontoret idag”

Den repliken har nog inlett många ryggskott och som massör borde jag känt igen frasen och kvickt tagit på mig något extra. Det var en fönsterputsare på kontoret idag och putsade fönster så temperaturen inomhus var lägre än normalt. Jag var helt uppslukad i arbete och tänkte inte på att det blev kallt. Jag tog på min halsduk efter ett tag och bytte kontor till ett varmare rum men tog inte på varmare kläder på ryggen.

Dags för tyngre fysisk ansträngning och DÅ kändes det

På kvällen var det som vanligt på torsdagar dags att hålla pass. Först ut 30 minuters CXWORX (core pass) följt av 45 minuters TRX (styrkepass med kroppsvikt och spännband). I vanliga fall styrketränar jag själv efter men efter en ökande irritation i ryggen som ökade till smärta när det var dags för egen styrketräning så avbröt jag. Nu sitter jag invirad i massa varma kläder och hoppas att jag slipper ryggskott imorgon.

Imorgon bitti skall jag hålla 45 min spinning, därefter jobba och på kvällen hålla 45 min spinning till (vikarierar på kvällen). Så jag ber en liten bön om att vila och värme levererar ett smärre mirakel tills imorgon bitti.

Skall strax kasta mig i säng för att vila bort problemet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.