Mattips: Gluten- och alkoholfri öl på ICA och Coop – Mack Freeze

Uppdaterad: 2018-01-31

 

Mack Freeze, glutenfri öl

Ny glutenfri- och alkoholfri ölsort under februari – Mack Freeze

Ölen kommer ifrån Norge och är baserad på kornmalt och humle. Enligt tillverkaren har ölen en fruktig smak med balanserad beska och sötma. Att ölen kan säljas som glutenfri, enligt importören, beror på att den innehåller enzymer som bryter ned gluten i kornet och vetet.

Läs mer om ölsorten på importörens hemsida.

Uppdateringar

  • 2018-01-31, Korrigerade vart ölen kan köpas. Ölen finns på Coop och ICA ej Systembolaget som vi först återrapporterade.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *