Nyhet: Vi tipsar kontinuerligt om glutenfria, mjölkfria, laktosfria och andra fria-ifrån nya livsmedel på marknaden

Uppdaterad: 2018-01-09

 

Edgy Veggie

Håll utkik efter våra ”Mattips”

Vi håller koll på nyhetsflödet för att se när någon tillverkare lanserar nya livsmedel som är intressanta för mjölkallergiker, laktosintoleranta, glutenintoleranta, veteallergiker, baljväxtallergiker, nötallergiker med flera. Vi samlar alla våra tips under Mattips.

Vi har tidigare tipsat glutenintoleranta om nya glutenfria pastasorter, laktosintoleranta om vaniljmilkshake och mjölkallergiker och sojaallergiker om mjölkfri choklad.

Har du några tips får du gärna kontakta oss!

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *