Notera uppdateringsdatum för denna sidan. Normalt sett uppdaterar vi inte alla sidor fastän nyare kunskap har kommit. Vänliga hälsningar redaktionen på Matintolerans Magazin

Uppdaterad: 15 december, 2017

 

Veckans instagram

Yin Yoga, trasigt cykeldäck, gymtid och massa jobb

Veckan som gått innehöll cykel punka, godkännande att få instruera i Yin Yoga, dubbla gympass och ohyggligt många arbetstimmar (igen).

Jag använder ofta cykeln som transportmedel när jag tar mig mellan gymmen jag instruerar på, till och från kontoret, till och från företagsmassagen med mera. Jag hade lite tur när jag upptäckte att cykelns slang var helt platt och däcket sprucket för då hade jag veckans kortaste sträcka att transportera mig så jag kunde springa istället för att cykla. Bokstavligen springa med en påse i varje hand. Efter jobbet den dagen fick jag lämna in cykeln och kunde hämta den igen samma kväll. Det räddade mig dagen efter (idag) för idag skulle jag längre sträckor än vad jag kände mig bekväm med att springa med packning!

Idag var det dags för att visa upp ett kort Yin Yoga pass för gruppträningsansvarig på gymmet. Det är en procedur man skall igenom för att se om man får lov att instruera på gymmen i det konceptet man visar upp. Jag blev godkänd och fick till och med beröm! Därav det något rufsiga håret (låg ned på Yin Yoga passet) och det breda leendet på bilden.

Två gympass hann jag med denna veckan och det känns helt underbart för styrketräningen har bortprioriterats i många veckor på grund av jobb eller för att jag varit bortrest. Nu hade jag äntligen möjlighet att återvända till gymmet. Det blev bröst och armar på första passet och därefter rygg och axlar på andra passet. Känns i kroppen att jag gjort något för musklerna är behagligt smått ömma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.