Blogginlägg: Jag ser framemot januari då 60-80 timmars arbetsveckor ligger bakom mig

Uppdaterad: 2017-12-08

Sömnig

Bilden kommer ifrån en kort tripp till Stockholm då jag skulle upp på gravidmassage utbildning, och ungefär lika trött som jag ser ut på bilden känner jag mig nu. Denna veckan har hittills inneburit 60 arbetstimmar och jag kan se framemot mer arbete under helgen. Med andra ord börjar det ringla små rökslingor ut ur öronen på mig. Jag börjar se ljuset i tunneln för i januari kommer jag att arbeta mindre eftersom jag sagt upp kontraktet att undervisa i massage. Hinner helt enkelt inte med. Jag har hamnat i den trevliga sitsen att jag har för mycket betalt arbete, och som anställd i sitt eget företag är det en behaglig sits.

Dagens blogginlägg, som skulle publicerats igår men hjärnan sa stopp efter 14-timmars arbetsdag, blir därmed kort och jag önskar en trevlig helg till alla läsare!

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *