Matvarning: Se upp äggallergiker återkallelse av Felix små delikatessköttbullar i storpack

 

Felix små delikatessköttbullar

Ett antal förpackningar har fått fel ingredienser vid tillagningen och innehåller ägg

Orkla Food som äger varumärket Felix återkallar Felix små delikatessköttbullar eftersom det skett ett fel i produktionen som innebär att ett antal förpackningar innehåller ägg. För äggallergiker är det viktigt att inte av misstag äta köttbullarna. Det gäller följande:

  • Artikelnr:  07375
  • Namn: Felix Små Delikatess Köttbullar
  • Vikt: 600 g
  • Bäst-före-datum: 2018-10-16

För mer information läs pressmeddelandet ifrån Orkla Foods..

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *