Matvarning: Se upp äggallergiker återkallelse av Felix små delikatessköttbullar i storpack

Uppdaterad: 2017-12-04

 

Felix små delikatessköttbullar

Ett antal förpackningar har fått fel ingredienser vid tillagningen och innehåller ägg

Orkla Food som äger varumärket Felix återkallar Felix små delikatessköttbullar eftersom det skett ett fel i produktionen som innebär att ett antal förpackningar innehåller ägg. För äggallergiker är det viktigt att inte av misstag äta köttbullarna. Det gäller följande:

  • Artikelnr:  07375
  • Namn: Felix Små Delikatess Köttbullar
  • Vikt: 600 g
  • Bäst-före-datum: 2018-10-16

För mer information läs pressmeddelandet ifrån Orkla Foods..

 

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *