Mattips: Glutenfria, veganska och sockerfria alternativ till kondisbiten på fikat

 

Unbakery

Går det att göra raw, sockerfria och goda fika alternativ utan gluten?

Företaget Unbakery gör bakelser, kondisbitar, tårtor, raw-bollar, donuts med mera utan socker, utan gluten och utan att hetta upp bakverken över  42-45 grader.

Om alstren smakar gott kan man bedöma själv. Antingen genom att beställa via deras webbshop, handla i butiken i Stockholm eller hos återförsäljare som finns runt om i landet.

Läs mer på Unbakerys hemsida…

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *