Nyhet: Vi finns på sociala medier

Uppdaterad: 2017-11-23

 

Instagram logotyp

Matintolerans Magazin på Facebook och Instagram

Instagram postar vi regelbundet bilder på temat matallergi och matintolerans och på Facebook har vi både en Facebook sida där det syns varje gång vi publicerat något nytt i tidningen samt en Facebook grupp där man kan prata med andra som har matallergi eller matintolerans.

Post Author: Thuse Lise-Lotte

Entreprenör som arbetar inom Friskvårds- och IT-branschen med olika saker såsom skribent, lärare, föreläsare och webbdesigner, massör, kostrådgivare och personlig tränare. Har multipla matallergier och matintoleranser. Fil. Mag i Informatik, Diplomerad kostrådgivare, Internationellt Licensierad Personlig Tränare och Certifierad Massör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *